Meny

Bürstner verkstad

Låt din personliga smak avgöra, vare sig ni är bara två eller en hel familj, är det alltid en sann njutning att uppleva friheten i en husbil från Bürstner.

I Bürstners stora sortiment hittar du dessutom husbilar av de mest skiftande slag, från små och smidiga långresebilar till rullande lyxvåningar. Här finns även extra rymliga modeller, med gott om plats för upp till sex personer, och alla är de byggda för att ge dig en komfort utan gränser.

Bakom Bürstners husbilar finns mer än 25 års erfarenhet, vilket borgar för väl genomtänkta – och väl fungerande – lösningar.

Med många valmöjligheter, och ett stort utbud av tillvalsutrustning, har du dessutom stora möjligheter att skapa din personliga husbil.

Komfort utan gränser

I varje husbil från Bürstner har allt gjorts för att du ska kunna uppleva en komfort utan gränser. För att skapa perfekt harmoni har konstruktörer och designers ett nära samarbete, och deras mångåriga erfarenhet kombineras med önskemål framförda av ägare till Bürstnerhusbilar – allt med syftet att du ska kunna uppleva maximal komfort även på din semester.

De viktigaste valmöjligheterna har precis presenteras, men för att underlätta för dig så finns på Bürstners hemsida en smart husbilskonfigurator som tar hänsyn till alla dina personliga önskemål.

Garanti jobb

Adamsky Motorkylare kan utföra garanti jobb på bodelen.

Hyr en husbil eller husvagn

hyr husbil

Är du nyfiken på hur det är att äga en husbil eller husvagn? Testa Bürstner Rental!

Läs mer ... link

burstner verkstad

Nyheter från Bürstner hittar du direkt på deras hemsida.

arrow Nyheter från Bürstner link

arrow Husbilar link

Top