Meny

Bilverkstad är stängd tillsvidare

Pga personalbrist har vi beslutat att stänga bilverkstaden,

Kylarverkstad fortsätter som vanligt,

stort tack till Er som har besökt oss under åren, vi önskar alla ett Riktigt Gott Nytt År

Service / Reparation

Vi servar och reparar alla typer av fordon och bilmärken, vi erbjuder fasta priser på service paket och reparationer.

Besiktning

Har du fått en 2:a på bilprovningen så kan vi hjälpa dig med detta. Vi reparerar din bil och besiktar den åt dig. När du senare hämtar din bil, så är reperation samt bilprovning avklarad.

Däck

Hos oss kan du förvara dina vinter/sommar däck till en kostnad av 495 :- per säsong. I denna kostnad ingår även hjulskifte. Vi hjälper dig även beställa ny däck.

Husbilsservice

Efter några succe månader med en husbilsservice kampanj så forsätter vi med denna tills vidare, så passa på att boka service för din husbil, nu för endast 3995:- ( ordinare pris 4912:- )

Läs mer ...

AC-Service

Har din AC i bilen slutat fungera eller fått sämre effekt? Ett AC system behöver service för att fungera effektivt. Även om din AC fungerar så kan en ac-service ge en ökad livslängd samt att du undviker onödiga kostnader och reparationer i framtiden.

Läs mer ...

Hjulinställning

Hjulinställningen kan påverka slitaget på däcken. Den normala inställningen på de flesta fordon är utformad för att maximera slitage och maximera komforten. Dessutom ger det längre livslängd och gör att du får ut maximal prestanda samt minskar bränsleförbrukningen.

Läs mer ...

Fordonsinredning

Med bilinredningar från Sortimo är allt möjligt - från fordonshylla via medarbetarmotivation till kundnöjdhet.

Läs mer ...

Top